Træder i kraft 1. september: Danskerne kan fremover hente flere milliongevinster i Lotto

Nyheder
Foto: Danske Spil
Foto: Danske Spil
Inden længe er der flere muligheder for danskerne.

Mest læste i dag

Danske Spil introducerer endnu flere chancer for at vinde en milliongevinst med Lotto, ligesom førstepræmiepuljen hæves fra 7 til 8 mio. kr.

Der vil fra lørdag den 2. september være tre muligheder for at blive millionær på en og samme række mod tidligere to, og Danske Spil forventer, at antallet af nye Lotto millionærer vil stige til mere end 200 om året.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Sidste år blev hele 171 danskere millionærer ved at spille Lotto, men med nyudviklingen, som træder i kraft 1. september, forventer Danske spil at runde et skarpt hjørne på mere end 200 nye Lotto millionærer på et enkelt år.

Tre millionærchancer på samme række i stedet for to
Helt konkret sker der det, at man indfører Super Millionærchancen, hvor der ved den sidste trækning i måneden fast trækkes lod om ekstra 5x1 million kroner blandt alle månedens spillede rækker. Der er altså 5 ekstra, nye milliongevinster hver måned og dermed 60 i alt om året. Derudover består Millionærgarantien (som skifter navn til Millionærchancen), som sikrer, at der ved hver lørdagstrækning fast findes to vindere af 1 million kroner blandt alle ugens spillede rækker. Alt i alt er der således tre chancer, mod tidligere to, for at blive millionær - på en og samme række. Og samtidig hæves præmien for 4 rigtige Lotto tal fra 60 til 70 kroner.

Samtidig med, at førstepræmiepuljen stiger og der bliver flere millionærchancer, ændres prisen på en Lotto række fra 6 til 7 kroner. Prisen på en række i Lotto blev sidst ændret i 2021, og før det i 2017.

”Vi er rigtig glade for at kunne give endnu flere chancen for at vinde en milliongevinst her hos os. Vi giver danskerne et endnu bedre Lotto med flere chancer for at vinde de helt store gevinster, og samtidig justerer vi prisen på en række. Vi glæder os utrolig meget til at ringe til endnu flere danskere og fortælle dem, at de er blevet millionærer – det er en fest hver eneste gang, også selvom vi gør det hver uge,” siger Malene Mølgaard.

Den første trækning i det ”nye” Lotto med endnu flere millionærchancer finder sted lørdag aften d. 2. september. Ændringerne i både pris og gevinster træder i kraft efter trækningen lørdag aften d. 26. august.

Om ændringerne

  • Førstepræmiepuljen stiger fra 7 mio. kr. til 8 mio. kr.

  • Mindstepræmien stiger fra 60 kr. til 70 kr.

  • Millionærgarantien skifter navn til Millionærchancen, men ellers fungerer det som vanligt. Der trækkes hver lørdag fortsat fast lod om 2 x 1 mio. kr. blandt alle ugens spillede Lotto rækker – og her vil der fortsat være garanteret 104 milliongevinster om året.

  • Der indføres en ny ekstratrækning den sidste lørdag i hver måned kaldet Super Millionærchancen, hvor der trækkes lod om 5 x 1 mio. kr. blandt alle månedens spillede Lotto rækker – her vil der således være garanteret 60 milliongevinster om året.

  • Det Store Jule Lotto forbedres, så der d. 25. december trækkes lod om 25 x 1 mio. kr. (mod tidligere 12 x 1mio. kr.) blandt alle december måneds spillede rækker – hvilket garanterer 25 milliongevinster om året.

  • I alt garanterer ændringerne, at der udtrækkes 187 Lotto milliongevinster om året. Baseret på tidligere års antal Lotto vindere forventer Danske Spil fremover at udklække et godt stykke over 200 millionærer om året.

  • Prisen per række stiger fra 6 til 7 kr.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig