Trækker sig som vært: Melvin Kakooza ramt af hjernetumor

22/02/2021

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Mikkel Tjellesen
Nu trækker den populære komiker sig som vært på X Factor.

Mest læste i dag

Melvin Kakooza bliver desværre ikke værtsafløser for Sofie Linde på årets 'X Factor'-liveshows på grund af sygdom.

Det oplyses mandag i en pressemeddelelse. Årsagen er, at den populære komiker, der lige nu er aktuel i TV2-programmet Smæk for Skillingen er blevet ramt af en hjernetumor. 

Det forklarer hans manager, Jakob Riis, i pressemeddelelsen.

"Melvin har i den sidste tid haft ubehag og er derfor blevet undersøgt grundigt," siger Jakob Riis, inden han fortsætter: 

"Det har desværre vist sig, at han i noget tid har gået rundt med en hjernetumor i baghovedet, som har vist sig at være godartet. Den er nu blevet opereret væk."

Et chok

Nyheden om den populære komikers sygdom er kommet som et chok, oplyses det desuden. 

"Det er naturligvis et kæmpe chok for ham og hans familie, og de har nu brug for al den ro, de kan få for, at han kan komme sig. Jeg håber og appellerer til forståelse for, at vi ikke har yderligere kommentarer i den kommende tid," udtaler manager Jakob Riis. 

Det var meningen af Melvin Kakooza skulle varetage værtstjansen, når årets X Factor-live shows begynder på fredag. Den fast vært, Sofie Linde, er lige nu på barsel. 

"Vi er enormt berørte af situationen og ønsker Melvin alt det bedste. Nu er han sygemeldt og har brug for al den ro og fred, han kan få. Derfor kommer Melvin naturligvis heller ikke til at være vært på 'X Factor'. Det er vi oprigtigt meget kede af, for Melvin ville have været en fantastisk vært. Vi præsenterer en afløser hurtigst muligt," fortæller underholdningsredaktør Dorte Borregaard fra TV 2

 

Anbefalet til dig