Tragedie: Kidnappet baby død

Af: Ida Hansson

|

30/01/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er nu bekræftet, at babyen er død.

Mest læste i dag

En baby, der blev kidnappet sammen med sin tvillingebror, mens deres mor gik ud for at købe pizza, er nu død.

Kyair Thomas døde lørdag, efter at politiet reagerede på rapporter om en baby, der ikke træk vejret i et hjem i Columbus, Ohio.

Den 6 måneder gamle baby blev kørt på hospitalet, hvor han blev erklæret død omkring klokken 23.45.

Han og hans bror fik national opmærksomhed i sidste måned, da de blev meldt savnet den 19. december kort efter at være blevet efterladt uden for Donatos Pizzas i Columbus i deres mors bil. Det skriver Mirror.

Politiet mener, at den mistænkte 24-årige Nalah Tamiko Jackson, som er hjemløs, var inde i pizzeriaet, men gik ud, da moren kom ind.

Kyair Thomas blev fundet omkring klokken 4.40 den følgende morgen, efter at man fandt ham dumpet i Dayton International Airport, som ligger mere end 100 kilometer fra byen.

Ifølge politiet fangede overvågningsvideoer det øjeblik, hvor Jackson angiveligt forlod Kyair Thomas i sin autostol på lufthavnens parkeringsplads.

Kason Thomas blev fundet tre dage senere inde i den samme bil, som han forsvandt i.

Nalah Tamiko Jackson blev kort efter anholdt og sigtet for to tilfælde af kidnapning.

Kyair døde desværre under uafhængige omstændigheder sidste weekend i.

Wilma Booker, tanten til tvillingernes mor sagde: "Jeg er i en tilstand af chok. Det er jeg bogstaveligt talt. Jeg er knust, jeg er såret."

Hun beskrev omstændighederne omkring Kyairs Thomas død og forklarede, at hun gav babyerne mad, da "en af ​​dem begyndte at blive kvalt i mælken".

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig