Tragedie på festival: Mand faldt død om

Af: Ida Hansson

|

26/06/2023

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Manden døde på stedet.

Lige nu læser andre også

Festivalsæsonen er for alvor igang, og Heartland, Jellinge Festival og Tinderbox er allerede blevet afviklet.

Festival er ofte forbundet med god musik, kolde øl og lune sommernætter, men desværre er en festival lige nu ramt af sorg. En mand er nemlig afgået ved døden.

En mand i 40'erne er død på Glastonbury Festival efter en "medicinsk hændelse". Manden døde tidligt i morges, har myndighederne bekræftet.

Lokalt politi sagde, at hændelsen skete på en gangsti kendt som den gamle jernbanelinje mellem Arcadia Stage og Other Stage omkring klokken 04 i dag.

Omstændighederne omkring hans død er i øjeblikket ukendte, selvom politiet har bekræftet, at det ikke bliver behandlet som mistænkeligt. Det skriver Mirror.

"Kort før kl.04 i dag reagerede beredskabstjenester på en medicinsk hændelse, der involverede en mand i 40'erne på Glastonbury Festival. Hændelsen skete på en gangsti kendt som den gamle jernbanelinje. Desværre døde manden på stedet. Hans pårørende er blevet underrettet, og vores tanker er hos dem i denne svære tid. Mandens død behandles ikke som mistænkeligt, og betjentene udfører undersøgelser på vegne af retsmedicineren," lød der fra politiet.

Den fem dage lange festival, der afholdes i Somerset, er et af højdepunkterne i musikkalenderen og det siges at over 200.000 mennesker er på pladsen.

Hvert år er arrangørerne plaget af generende briter, der forsøger at komme gratis ind på festivalen. The Times rapporterede, at nogle mennesker graver 'Great Escape'-lignende tunneler under det massive hegn for at komme ind.

Anbefalet til dig