Tragisk dødsulykke: 34-årig kan være slået ihjel af hund efter anfald

12/8/22 15:39

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En mand, der angiveligt blev slået ihjel af en hund i parken, kan være blevet bidt efter at være kollapset og fået et anfald.

34-årige Ian Wiggy Symes, luftede hund i et område i Fareham, Hants, omkring klokken 10.30 onsdag, da han blev angrebet. Det skriver The Sun.

Politi og ambulancereddere blev kaldt ud til stedet, men kunne desværre ikke redde Ian, der blev erklæret død i parken. 

Hyldest er siden strømmet ind for den “blide sjæl” med lokalbefolkningen der siger, at han muligvis har haft et anfald og er kollapset før angrebet, selvom dette ikke er blevet bekræftet. 

En far, der bor i nærheden, sagde, at han og hans børn så ambulance flyet ankomme fra deres have. 

Manden, der hedder Oliver, sagde: 

“Vi ved kun, hvad vi har hørt fra andre mennesker.” 

“Nogen sagde, at manden måske havde haft et anfald og så havde hunden bidt ham.” 

En anden beboer, der bor i nærheden af parken, sagde, at hun havde været venner med Ian, siden de var skolebørn.

Kvinden, der ikke ønsker at blive navngivet, sagde, at hans far var kommet til hendes hus for at fortælle dem om sin søns tragiske død. 

Hun sagde: 

“Symes far kom rundt og fortalte os, at det var hans søn, der var død.” 

“Jeg hørte, at han var ude at gå tur med en hund, men det var ikke hans hund, der angreb ham.”

En anden mand, der bor kun få meter fra indgangen til parken, sagde, at han hørte, at manden havde gået tur med en hund, før han menes at have fået et slagtilfælde og var kollapset.

Manden, der ønskede at være anonym, understregede, at han blot gentog hvad han havde hørt og ikke selv havde set hændelsen.

Han sagde: 

“Alt, hvad jeg hørte, var, at der var et hundeangreb.”

Ians familie sagde i dag, at hundeelskeren var ude at gå med et kæledyr på det tidspunkt og tilføjede, at han døde mens han gjorde noget han elskede. 

Martin Symes, delte et billede af sin bror, der smilede ved siden af to Rottweilere, skrev han på Facebook: 

“De sidste tredive timer har været temmelig chokerende og meget svære at forstå, hvad der skete og hvorfor. Tak for alle beskeder og hyldester til min bror. Det er meget rørende at se de blomster og beskeder, der er blevet lagt i parken.” 

“Vanvittigt at tænke på alle de minder, jeg havde om at spille fodbold der, og de grin, jeg havde med ham, bare blev udslettet af den situation, der skete i går.” 

“Fakta er, at han var ude at gå tur med en hund, noget han elskede at gøre, og så trist som det er, døde han mens han gjorde noget han elskede.” 

“Jeg er ikke alt for religiøs, men jeg tror, at man kommer til et bedre sted, og der er ingen tvivl om, at han allerede vil være deroppe og gå tur med sine hunde.” 

Politiet siger, at en hund blev sikret og ført væk onsdag. 

En 20-årig mand blev også anholdt på mistanke om, at være ansvarlig for et farligt dyr, ude af kontrol, men løsladte ham uden sigtelse, mens efterforskningen fortsætter. 

Politiet siger, at de taler med folk i området og udfører “andre undersøgelser” for at fastslå, hvordan Ian Symes døde.