Tragisk: Musiker død under turné

Af: Ida Hansson

|

23/03/2023

Musikeren døde under en igangværende turné.

Mest læste i dag

Wayne Swinny, stiftende medlem og guitarist af bandet Saliva, er død efter at have fået en hjerneblødning.

"Det er med stor sorg, at vi rapporterer bortgangen af ​​Wayne Swinny, guitaristen fra Saliva. Wayne døde i eftermiddags af en spontan hjerneblødning, mens han var på turné," fortæller en repræsentant for bandet til TMZ.

Den tragiske nyhed kommer kun få timer efter, at bandet afslørede, at Wayne var på intensivafdelingen efter at have haft den medicinske nødsituation.

"Jeg er ikke engang sikker på, hvad jeg skal tænke eller hvordan jeg skal føle lige nu. Mit hjerte gør ondt på Waynes familie, hans venner og alle, der havde glæden ved at være omkring ham. Mit hjerte gør ondt for sin datter Nikki. Han elskede den lille pige så højt... Han ville gøre alt for at sikre, at du havde det godt. Jeg er taknemmelig for, at jeg fik dele næsten 12 år af mit liv med Wayne på scenen og vigtigst af scenen," lyder det fra Bobby Amaru, Salivas forsanger.

Foto: YouTube

Wayne var et af Salivas stiftende medlemmer, og hjalp med at starte bandet helt tilbage i 1996. Hustruen til Salivas tidligere forsanger, Josey Scott, skrev også om Waynes død og sagde, at bandet er i "fuldstændig chok og hjertesorg."

Hun siger, at Josey omtalte Wayne som sin "musikalske soulmate", og hun husker ham for at sin gode sans for humor.

Wayne var blev 59 år.

Anbefalet til dig