Tragisk ulykke: 2-årig dreng død i varm bil

05/8/22 08:59

Naja Radik

Foto: Google Maps
En to-årig dreng døde efter angiveligt, at være kravlet ind i en bil under en hedebølge.

Politiet reagerede på et opkald omkring klokken 15.40 søndag i Scranton og fandt et barn, der ikke var ved bevidsthed. 

Det lille barn blev transporteret til Stormont Vail Health i Topeka, hvor han blev erklæret død. 

Politichefen Chris Wells, forklarede at barnet ikke var blevet efterladt i bilen af en voksen, men selv var kravlet ind i bilen. 

Temperaturerne i Topeka, som ligger cirka 30 kilometer nord for Scranton, nåede en temperatur på 33 grader den dag, ifølge Metro

Politichefen sagde: 

“Denne hændelse er stadig under grundig efterforskning. Alle beviser i dette øjeblik, tyder på, at dette var en tragisk ulykke, og at der ikke blev begået nogen forbrydelse.” 

“Barnet var en lille dreng, og ud fra de oplysning vi har indsamlet, tyder det på, at barnet sandsynligvis legede og selv klatrede ind i køretøjet, i stedet for at blive efterladt i køretøjet. På nuværende tidspunkt vil vi ikke frigive navnet på barnet eller barnets familie.” 

En obduktion er sat til at blive udført, for at komme nærmere ind på årsagen til den lille drengs død. 

Hvis varme bestemmes at være årsagen til hans sød, ville det være den fjortende dødsulykke i varme biler hidtil i år, ifølge Kids and Cars Safety. 

Organisationen, der tracker bildødsfald, sagde, at omkring 38 børn i USA årligt dør af, at blive efterladt inde i varme køretøjer, om omkring 87 procent af dem er tre år eller yngre.

I midten af juni døde en blot tre måneder gammel dreng, efter at hans forældre tilsyneladende havde efterladt ham i flere timer inde i en varm bil i Upper Saint Clair, Pennsylvania. 

Temperaturen var på 33 grader den dag. 

Og i slutningen af juni, efterlod en far sin 18 måneder gamle søn i en varm bil i Chesterfield, Virginia, og dræbte tilsyneladende sig selv, efter at han indså, at hans barn var død.