Tragisk ulykke: Døde efter at have spist 'cannabis-slik'

06/4/22 06:27

Ida Hansson

Foto: Instagram
En ung pige har mistet livet, efter at have spist cannabis-slik.

Damilola Olakanmi, 23, blev beskrevet som en lovende ung kvinde, der så frem til sin fremtid.

Hun og en ven blev begge syge med det samme, efter at have spist hver en enkelt 'vingummi' kaldet "Trrlli Peachie O's", i London i tirsdags.

Det menes, at hun købte klasse B-slik via en -app, og troede, at det var cannabis-vingummi. Retfærdsforkæmperen og familievennen Richard Taylor, fortalte til TheSun, at han havde støttet sin mor Wumi, som var ved sin datters seng, indtil hun døde lørdag.

"Hun har mistet sit eneste barn, og hendes liv er blevet ødelagt for altid. Det er utrolig trist," sagde han og tilføjede: 

"Hendes mor er fuldstændig knust, og hun kan ikke være i huset, hvor det skete. Hendes liv er vendt på hovedet. De er en hengiven kristen familie. Sådan er de opdraget."

En anden slægtning Dunni kaldte Damilola for en sød, stille pige, som hendes mor så op til.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Leon Brown, 37, blev anholdt og sigtet for besiddelse med den hensigt at levere syntetisk cannabinoid i klasse B, for at levere  en syntetisk cannabinoid og besiddelse med den hensigt at levere et psykoaktivt stof.

Betjente og ambulancer blev tilkaldt sidste tirsdag, og begge kvinder blev kørt på hospitalet.

Offerets ven, der menes at være en amerikansk studerende, der var på besøg i Storbritannien, blev udskrevet fra hospitalet efter behandling.

Betjentene afventer en obduktion og resultaterne af tests på vingummierne.

Politiet formoder, at en sag , hvor en kvinde blev taget utilpas i sidste måned efter at have spist cannabis-slik i Tower Hamlets, East London, kan være forbundet til Damilola-sagen.

Den kvinde blev kørt på hospitalet og senere udskrevet. Betjentene undersøger, om slikket var fra samme parti.

Chief Superintendent Stuart Bell advarede offentligheden mod at tage ulovlige stoffer, inklusive dem, der er mærket som cannabisslik.

"Vær venlig ikke at købe eller forbruge disse produkter. De er ulovlige, og på grund af den børnevenlige emballage kan de udgøre en risiko for utilsigtet forbrug," sagde han.