Tragisk ulykke: Familie dør på ferie i Italien

09/8/22 08:34

Naja Radik

Foto: Shutterstock
Familien blev dræbt i en bilulykke på deres ferie.

Tre familiemedlemmer døde i en tragisk bilulykke på ferie i Italien. 

Briterne, 40-årige Antonino Marsala, hans hustru 32-årige Raffaella Marsala og deres søn 15-årige Lorenzo, var involveret i en trafikkollision i Piemonte, som ligger i nordvest Italien. 

Familien boede i Bedford, men er oprindelige fra Calamonaci i den italienske provins Agrigento. 

Antonino var kendt af mange Bedfordshire by som mekaniker og Raffaella plejede, at arbejde på Toby Carvery restauranten. 

Udenlandske kilder oplyser, at borgmesteren i Calamonaci, Pino Spinelli, offentliggjorde en kondolencemeddelelse på de sociale medier.

Han sagde, at familien “vendte tilbage fra England til Sicilien, for at holde ferie, se deres familie igen og i anledning af den kommende fest i San Vincenzo Ferrari”, som de i tiden forbereder sig på at holde, efter tre års pandemi og restriktioner, der ikke har tilladt at afholde arrangementer.

Marsala familien, der rejste i en Fiat Panda mod Santhía, døde alle ved sammenstødet, siger lokale rapporter ifølge The Mirror

Fire personer, der rejste i en Toyota Yaris, blev alle alvorligt såret og transporteret med helikopter til et hospital i Novara. 

Pino Spinelli tilføjede: 

“Jeg sender min dybfølte medfølelse til denne familie, der er ødelagte af smerte i dette frygtelige øjeblik.” 

“I mit navn og i navnet på den kommunale administration i Calamonaci, som jeg præsiderer over, er vi forenet med dem med bøn og med solidariteten mellem menneskelig og broderlig nærhed.” 

“Ulykker som denne er forfærdelige og bør aldrig ske. Må Herren byde dem velkommen i sine arme.” 

I Italien foretager de lige nu undersøger, for at finde den officielle årsag til ulykken.