Tragisk ulykke har rystet Lene Beier og familien

Nyheder
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Foto: Linda Johansen/Ritzau Scanpix
Lene Beier har været stille i et stykke tid, men nu har hun åbnet op omkring, hvad hun selv og familien har været igennem.

Lige nu læser andre også

Den evigt populære tv-vært Lene Beier åbnede i går op omkring årsagen til sin pludselige tilbageholdenhed på sociale medier i en nylig Instagram-story.

Under normale omstændigheder deler hun glædelige og skønne øjeblikke med sine følgere, men det har været bemærkelsesværdigt stille fra den 46-årige vært på det seneste.

Sådan skriver SE og HØR.

I sin story indleder Lene Beier med at påpege, at selvom hun ikke føler, hun skylder nogen en forklaring, ønsker hun alligevel at adressere den undren, der skulle være opstået omkring hendes fravær på de sociale medier

Først og fremmest nævner tv-værten en travl arbejdsperiode, hvor et spændende job krævede hendes fulde opmærksomhed. Derefter blev hun ramt af sygdom, som dog ikke var specielt alvorligt – blot almindelig hoste, snot og feber. Hun understeger dog, at der ikke var tale om corona, men at sygdommen tog både overskud og energi fra hende.

Efterfølgende forklarer Lene Beier, at en ulykke i familien har været den mest afgørende faktor for hendes tilbageholdenhed. Hun afslører, at familiens elskede hund, Bruce, var indblandet og endte på hospitalet. Efter nogle skræmmende dage er Bruce nu på bedringens vej, men Beier erkender, at det har været en udfordrende tid:

"Jeg har været rigtig ked af det, rigtig, rigtig ked af det. Jeg kommer ikke til at sige, hvad der skete, for så bliver jeg nødt til at involvere nogle andre mennesker også, og det har jeg ikke lyst til."

Til hele familiens held ser det dog ud til, at hunden er ved at komme sig, men indtil den er kommet sig helt, er der nogen, der skal være hos den. I den sammenhæng erkender Lene Beier ærligt, at der nok skal gå en dag eller to, før hun kommer sig over ulykken:

"Det har været en hård omgang, og han (Bruce. red.) har været rigtig meget igennem, og vi har været rigtig bange for at miste ham, og jeg har bare haft nul overskud til noget andet end det."

Anbefalet til dig