Tragisk ulykke: Turister dræbt ved populært feriested af frygtelig årsag

09/09/2022

Naja Radik

Foto: Shutterstock
En mand døde øjeblikkeligt på stranden, mens en anden person døde 40 minutter senere efter et lynnedslag.

Mest læste i dag

To udenlandske feriegæster er døde i et lynnedslag på en strand på Mallorca.

En af mændene døde øjeblikkeligt på stranden Cala Mesquida nær Capdepera i den nordøstlige del af øen. 

Det andet offer, der menes at være ukendt for det første, begyndte at krampe og døde omkring 40 minutter efter, på trods af indsats fra redningsmandskab for at genoplive ham på stedet.

Dramaet opstod under en storm i området og førte til, at den populære strand, der er kendt for sit hvide sand og krystalblå vand, blev evakueret for at undgå en yderligere tragedie.

Lokale medier sagde, at en af mændene blev dræbt, efter at det begyndte at regne voldsomt, og han lagde sin hånd på metalstangen på sin parasol for at folde den sammen og forlade stranden med sin kone, da lynet oplyste himlen.

Livredder Federico Parisin fortalte, at han havde skyndt sig over til en af dem, da han så røg komme fra hans krop på afstand og tilføjede: 

“Da vi kom hen til ham, var hans krop fuldstændig forkullet.”

“Vi begyndte at forsøge at genoplive den anden mand, mens det voldsomme vejr rasede over os og vi frygtede også for vores liv.”

De to personer, der mistede livet, er en schweizisk mand på 65 år og en tysker på 51 år, de menes ikke at have været sammen, selv om de var tæt på hinanden. 

Deres kroppe blev afskærmet ved hjælp af liggestole og parasoller, mens politi og andre redningsfolk ventede på, at retsmedicinere skulle ankomme og godkende deres fjernelse.

Der var ingen meldinger om andre tilskadekomne.

Det lokale politi hjalp med at rydde stranden kort efter tragedien. Det rapporterer Mirror.

Anbefalet til dig