Trak overskrifter under ‘X Factor’: Sådan går det i dag

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De vakte stor opsigt under ‘X Factor’.

Mest læste i dag

Under ‘X Factor’ var det ikke kun sang og musik, der stjal seernes og pressens opmærksomhed.

Så snart scenelyset slukkede, gik samtalerne og rygterne nemlig ikke på noget, der ikke havde noget med sang at gøre.

Sådan skriver HER & NU.

Artisterne, Samuel fra Sigalaz og Clara Nedergaard, trak nemlig overskrifter, da der gik rygter på, at de to stjerner havde en relation, der stak lidt dybere end blot ‘X-Factor’-kolleger.

Samuel brød tavsheden i et interview, da Clara Nedergaard netop var blevet smidt ud af programmet, hvor han forklarede, at melodien var begyndt at spille mellem dem.

Clara Nedergaard bekræftede Samuel kort efter sit exit i programmet:

“Samuel og jeg er blevet mere end venner i takt med, at vi de sidste par måneder har brugt så meget tid sammen. Lige nu er Sigalaz stadig en del af programmet, så derfor ligger Samuels fokus der, og så ser vi, hvad der sker, når vi begge to er tilbage i hverdagen i Jylland”, udtalte hun kort før finalen, hvor flammen Samuel skulle på scenen.

Nu er det over en måned siden, at programmets finale blev afviklet, hvor ROSÉL trak det længste strå foran Sigalaz og Theodor.

Mens programmet nu er ovre, så er der fortsat sød musik mellem de to ‘X Factor’-deltagere.

Clara Nedergaard bekræfter nemlig til Realityportalen, at hun stadig ses med Samuel:

“Det går godt, mere har vi ikke lyst til at uddybe”, lyder det fra Clara, der afviser at svare på, om de er blevet kærester.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig