Tre mænd slæbt i retten: Indløste Danske Spil-vinderkupon

Nyheder
Foto. Danske Spil
Foto. Danske Spil
Retten i Aarhus har haft tre mænd for en domstol efter at have indløst en vinderkupon.

Lige nu læser andre også

I Retten i Aarhus står tre mænd, 27, 37, og 39 år gamle, anklaget for et spektakulært svindelnummer, hvor de angiveligt har snydt sig til 5,6 millioner kroner ved hjælp af vinderkuponer fra Danske Spil.

Det skriver Se og Hør.

Over blot tre dage i april 2023 lykkedes det dem ifølge anklagen at indløse to kuponer ikke mindre end 1697 gange i et supermarked i Tranbjerg nær Aarhus.

Deres metode? Anklagen lyder på, at de gentagne gange scannede eller indtastede vinderkuponerne og derefter overførte de svimlende beløb til konti i England, Belgien, og Litauen.

Hvordan dette kunne lade sig gøre, er stadig en gåde, men en detalje om kasseterminalens placering i en gang i et butikscenter, tilgængelig efter lukketid, tilføjer et lag af mysterium til affæren.

Anklagerfuldmægtig Morten Lassen bakker op om anklagen med beviser fra videoovervågning, kontooplysninger, og vidneforklaringer, hvilket tegner et billede af en velorganiseret operation. Den 39-årige tiltalte står også anklaget for yderligere svindel, efter at have rejst rundt og indløst allerede udbetalte vinderkuponer for 400.000 kroner.

Mens to af de anklagede nægter sig skyldige, har den tredje indrømmet hæleri af et mindre beløb. En 27-årig mand, den første til at afgive forklaring, afviser sin involvering i bedrageriet. Han hævder at være blevet presset af personer fra bandemiljøet i Brabrand til at stille sin bankkonto og mobiltelefon til rådighed på grund af en gæld.

Der er afsat seks dage til behandling af sagen, hvor dommen forventes at falde i marts.

Anbefalet til dig