Tre mænd slap væk efter tyveriforsøg i Rema 1000 - men så spotter en betjent dem på et stisystem

Nyheder
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Betjenten satte med det samme i løb efter de tre mænd.

Lige nu læser andre også

I de danske dagligvarebutikker udspiller der sig af og til både uventede og dramatiske scener. 

Det var også tilfældet forleden i Rema 1000 i Jyllinge, da medarbejdernes dag pludselig udviklede sig til mere end blot en almindelig dag bag kassen. 

Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Klokken 13.34 anmeldte personalet til politiet, at tre udenlandske mænd havde forsøgt at stjæle varer for cirka 2000 kroner.

Konfrontationen med personalet fik mændene til at efterlade varerne og flygte fra stedet. De hastede i retning mod Osvej. 

En patruljevogn blev dirigeret til området, og en betjent påbegyndte straks eftersøgningen på Agnetevej.

Betjentens ihærdige indsats førte til et afgørende øjeblik på et stisystem nær Blodhøjvej. Her spottede betjenten de tre mænd, som hurtigt satte i løb ved synet af ham. 

Efter en kort forfølgelse lykkedes det betjenten at indhente en af mændene; en 47-årig mand fra Rumænien. 

Han blev anholdt og bragt til stationen for afhøring med tolk, idet han blev sigtet for butikstyveri.

Efterforskningen antyder, at mændene muligvis også har været involveret i et lignende forsøg på tyveri i Netto i Jyllinge tidligere på dagen. 

Politiet er i færd med at gennemgå overvågningsmateriale fra begge butikker for at identificere de to andre mistænkte og fastslå det præcise omfang af tyverierne.

Den 47-årige rumæner blev løsladt efter afhøringen, men sagen er langt fra afsluttet. 

Han vil høre mere fra myndighederne, når efterforskningen skrider frem, og politiet arbejder intensivt for at opklare hændelsesforløbet og bringe de skyldige for retten.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig