Tre små danske børn er nu indlagt med coronavirus

Nyheder
Dette er et modelfoto af et barn der ligger på hospitalet. Foto: Shutterstock
På trods af, at rygterne går på, at børn ikke er i farezonen for at blive alvorligt syge, så ser vi et ganske andet billede på de danske sygehuse, hvor tre små børn under 10 år lige nu er indlagt efter at de er blevet smittet med coronavirussen.

Mest læste i dag

 

Virussen skulle ellers ikke gå så hårdt ud over de små, og det er heller ikke oplyst, på hvilken baggrund de tre børn er indlagt.

Svækket immunforsvar sender folk i farezonen

Det er især folk med lungesygdomme eller svækket immunforsvar, der bliver hårdt ramt af virussen, men det er ikke oplyst, om børnene har nogen af delene. Det skrive Berlingske.

Derfor vides det ikke, om det er helt raske børn, eller om de har svækket immunforsvar. Det er heller ikke oplyst, hvor i landet de tre børn er indlagt.

Det kan dog konstateres, at der er tale om tre piger, hvor det ellers er mænd der har været hårdest ramt ind til videre.

Der er i alt 13 smittede børn i aldersgruppen 0-9 år.

Tre større børn indlagt

I næste alderstrin fra 10-19 år er der også tre børn indlagt, men i denne aldersgruppe er der også flere smittede. Smittetallet er her oppe på hele 35 børn.

Det går den helt forkerte vej, og i går kunne Statsminister Mette Frederiksen berette om 24 dødsfald, hvor man dagen før kun havde kendskab til 13. I dag er antallet af døde 32.

Statsministeren oplyste dog, at det var fordi at offentliggørelsen var bagud, men at vi i fremtiden kunne regne med flere dødsfald.

I går blev nedlukningen af landet forlænget til den 13. april, og Mette Frederiksen opfordrede i samme ombæring til at danskerne blev hjemme i påsken. Man skulle hverken holde påskefrokost eller tage i sommerhus. I stedet foreslog hun, at man kunne blive hjemme og lave gækkebreve.

Hvis man følger rådet, så kan man i det mindste være heldig at vinde en masse lækre påskeæg. Det vides ikke, om nedlukningen af landet forlænges yderligere, eller om Mette Frederiksen vil tage stærkere midler i brug for at sikre sig, at danskerne bliver hjemme i påsken.

 

 

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig