Tre udenlandske mænd købte to energidrikke i Netto: Du gætter aldrig, hvad de havde taget med i tasken

Af: Lucas Andreas

|

05/03/2024

Foto: Google maps
Foto: Google maps
Der blev konfiskeret for et svimlende beløb.

Mest læste i dag

Butikstyverier er en udfordring, som detailhandlere står overfor regelmæssigt. Selvom de fleste af disse tyverier involverer små beløber og genstande af lav værdi, forekommer der af og til større tyverier, hvor gerningsmændene går efter varer af betydelig værdi.

Disse episoder kan have alvorlige økonomiske konsekvenser for de berørte butikker.

Fredag kl. 18.19 blev politiet tilkaldt til Netto i Osted, hvor tre udenlandske mænd blev tilbageholdt for butikstyveri. De tre mænd i alderen 23, 28 og 30 år fra kom fra Polen, men havde adresse på vestegnen.

Det skriver politiet i deres døgnrapport.

Mændene havde betalt for to energidrikke, men havde taget varer for 2071 kr i form af flere poser kaffe, laks og oksekød, som de havde lagt ned i deres medbragte tasker. I deres bil fandt politiet varer fra Dagli´Brugsen i Lejre til en værdi af 2239 kr.

Mændene blev sigtet og afhørt med tolk på politigården. Der var ikke grundlag for at udvise dem af Danmark, så de blev løsladt, men vil høre mere fra politiet senere.

Ikke eneste gang


Lørdag kl. 19.44 kørte politiet igen til samme supermarked i Osted, hvor flere mænd var set stjæle i forening. En mistænkte stak af før politiet nåede frem, men blev anholdt af en hundepatrulje på Birkholmvej. Der blev i alt tilbageholde fire mænd fra Litauen i alderen 24-30 år, som blev sigtet for at stjæle kyllingespyd, medisterpølse, frugt og brød til en samlet værdi af 202 kr.

De fire blev taget med på stationen til afhøring, hvorefter de blev løsladt senere på aftenen. Alle havde adresse i Roskilde Kommune, og de kan senere forvente en bøde i sagen.

Anbefalet til dig