"For tre uger siden kyssede jeg dig farvel": Sarah Grünewald reagerer på tragisk dødsfald

26/11/20 10:35

Sarah Steenfeldt

En stor sorg har ramt den populære vært, som for nylig har mistet et nært familiemedlem.

I øjeblikket er hun aktuel på danskernes tv-skærm, hvor hun hver fredag byder op til dans sammen med Christiane Schaumburg-Müller. 

Nu har en storg sorg ramt den populære vært, hun har nemlig mistet sin storebror Kai. På sin Instagram-profil har hun delt et et billede af hende og storebroderen Kai, hvor de sidder i solskin med store smil. Sammen med billedet, deler Sarah Grünewald en rørende hilsen til hendes nu afdøde bror.

"For 3 uger siden kyssede jeg dig farvel i Tyskland, velvidende at det var sidste gang jeg så dig! D.10/11 blev himlen så den fineste stjerne rigere. Jeg vil lukke øjnene indimellem og stadig slingre ned af Vesterbro med dig i dine lange arme. Jeg vil mindes dit grin og dit høje humør, og så vil du altid være lige dér. I det blik, vores blik, som var så smukt at få inden jeg sagde farvel til dig! TAK for det!!!! Tak for dig.
Vidunderlige far, ægtemand, bror, ven, søn... aller fineste storebror Kai. Til vi ses igen. Din lil’søster," sådan lyder ordnene, som er rettet til storebroderen. 

Kærlige beskeder strømmer ind

De nærmere omstændigheder omkring broderens død, har hun valgt at udelade. 

Det strømmer allerede ind med kondoelncer fra nær og fjern, siden at hun delte opslaget onsdag aften.

Mange andre danske kendisser som Lene Beier, Hans Pilgaard, Lisbeth Østergaard, Thomas Evers Poulsen og Ida Corr er blot et udpluk af dem, som har sendt sin kondolence til Vild med dans-værten.

"Åh det gør mig ondt at læse. Kondolerer. Tanker og kram," lyder det blandt fra Hans Pilgaard, som blot er én, blandt mange kærlige beskeder til Sarah Grünewald. 

Her kan du se hele Sarah Grünewalds opslag:

Foto: Instagram

Foto: Instagram