Trist Annette Heick: “Vi har glædet os så meget”

Nyheder
Foto: Ditte Capion
I fire år har hun arbejdet på det - og nu har corona spændt ben for det.

Mest læste i dag

Det var en berørt Annette Heick, som kunne afsløre at det show hun har arbejdet på i fire år, slet ikke får den premiere som hun havde regnet med. Det skriver BILLED-BLADET.

Tirsdag den 10. november havde Disco Tango-show premiere, et show som Annette har arbejdet hårdt på i flere år. Derfor er skuffelsen også stor, da det ikke bliver helt som hun havde drømt om. 

Showet hylder 50 års Grand Prix-historie og er en kavalkade af ørehængere, fra både dansk og internationalt Melodi Grand Prix gennem årene. Her tager Annette sammen med Silas Holst, Lonnie Devantier, Bryen Rice og Gry, publikum med på en rejse gennem de legendariske øjeblikke.

Publikum var ellevilde

Showet som både er en aften med musik og gode historier, har endda været “prøvekørt” for halvandet år siden, hvor der blev lavet seks shows - og Annette Heick fortæller at publikum var ellevilde. Derfor havde hun også glædet sig rigtig meget til den fire måneder lange Disco Tango-turne, som blev skudt i gang i Hillerød tirsdag.

Men coronakrisen har også fundet vej til Disco Tango-show, og derfor er der nu ændringer. Publikum bliver nemlig kraftigt skaleret ned. 

“Nu står vi med alle de største arenaer i Danmark, og så må der nærmest ikke være nogen mennesker. Det er til at tude over,” fortalte Annette Heick, da hun var til ”Vild med dans” i fredags.

Men hun understreger også, at de får det bedste ud af det - og at det nok skal blive godt.

 

 

Anbefalet til dig