Trist besked fra Jakob Ellemann-Jensen: "Det bliver desværre uden mig"

14/1/22 09:45

Sarah Steenfeldt

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix.
En ærgerlig besked har ramt Jakob Ellemann-Jensen.

I dag er en helt særlig og ikke mindst stor dag. Det er Hendes Majestæt Dronningens 50 års jubilæum som dronning af Danmark. 

Dronningens jubilæum som regent skulle oprindeligt have været fejret med en stor fest i dag. Desværre fik coronavirussen spændt ben for dette og programmet er derfor lavet om.

Nu bliver fejringen i stedet fordelt på flere datoer i september - dog kan danskerne fortsat sende dronning Margrethe en digital hilsen.

Dog var det fortsat planen at politikerne i dag skulle hylde dronningen i Folketinget. Det skal de stadig - men det bliver desværre uden Venstre-formand Jakob Ellemann-Jensen. Det fortæller han på sin Twitter-profil.

"Øv"

Corona er nemlig ligeglad med om det er dårlig timing at det rammer - og nu er Jakob Ellemann-Jensen altså blevet testet positiv for corona. 

“Tillykke til H.M. Dronningen med det flotte regeringsjubilæum. Jeg havde glædet mig til at deltage i fejringen her i Folketinget senere i dag. Men det bliver desværre uden mig, da jeg lige er testet positiv. Øv, har det dog fint og er næsten symptomfri,” lyder det fra Jakob Ellemann-Jensen på Twitter.

Også på sin Facebook-profil ønsker Jakob Ellemann-Jensen et stort tillykke til Hendes Majestæt. 

Her skriver han blandt andet:

"Dronningen er en fantastisk repræsentant for Danmark. Hun har en uovertruffen ansvarsfølelse, lune, kreativitet og humor, og hun formår i den grad at samle den danske befolkning."

Du kan se hele opslaget herunder: