Trist besked fra Lene Beier

19/01/2023

Ida Hansson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
I et interview fortæller tv-værte nu om den svære kamp hun har haft med at hjælpe sin søn.

Mest læste i dag

I flere år har tv-værten Lene Beier kæmpet med at få sin søn på rette kurs, da han har været præget af dårlig trivsel.

Ganske vist kan det på overfladen have set ud til, at det hele var fryd og gammen i familien Beier, så har det ikke altid været tilfældet, afslører hun.

Det har hun for første gang valgt at være åben omkring. Hun har nemlig fortalt om, at hende søn i mange år har kæmpet med mistrivsel, hvilket har været krævende for hende som forælder.

Det har taget hårdt på hende, og derfor har hun gjort det til sin mission, at hun vil hjælpe andre unge, der står i den samme situation, da hun ved, at det er til stor frustration for de unge, der ikke kan få den hjælp, de har brug for.

"På et tidspunkt, der blev det bare så meget, at jeg tænkte: ‘Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg tør ikke at tage ansvaret for det her længere'," sagde hun i et interview med Aftenshowet.

Hun afslørede også, at der har været tidspunkter, hvor det har været så slemt, at hun var bange for at tage hjem. Det skyldes, at hun var bekymret for, hvad der ventede hende, når hun kom hjem.

Som følge af dette tog hun kontakt til en læge, og sig fast, at det var nødvendigt, at der blev taget ansvar for den situation, som hendes søn befandt sig i.

Hun forklarede ligeledes, at mistrivsel er noget, som rammer mange børn, og at de som et resultat af dette har svært ved at passe deres skolegang.

Hendes mand, Anders Beier, der også deltog i interviewet i Aftenshowet, fulgte op med at sige, at det har været svært at finde den hjælp, der var brug for. Blandt andet blev de kastet rundt mellem forskellige instanser, der henviste forskellige steder hen.

Ganske vist er der en chance for, at der bliver stillet en diagnose, men ifølge Lene Beiers mand har der ikke været meget hjælp at hente derefter, selvom der har været en lyst til det.

Og som forældre har det været hårdt for dem, da de hele tiden har gået med en frygt for, at de ville få en opringning fra skolen eller sønnen.

Anbefalet til dig