Trist brud for Landmand søger kærlighed-Jack: Derfor slog vi op

05/02/2020

Nanna Christina Smidt

Foto: Pressefoto Anders Brohus / TV 2
Kærligheden brast for det ellers så glade par fra Landmand søger kærlighed. Alligevel mødte de op sammen på den røde løber til Reality Awards.

Mest læste i dag

Selvom parret nu kan kalde sig ekskærester, så var der ingen sure miner, og de glædede sig til at feste sammen.

Skal stadig køre motorcykel sammen

Det så ellers lovende ud, da vi mødte Jack og Bente i sidste afsnit af Landmand søger kærlighed. Deres store fællesinteresse til motorcykler gav dem også et godt udgangspunkt til en fælles fremtid.

Parret fortæller til Realityportalen, at de stadig er gode venner, og at de taler sammen hele tiden både over telefon, skriver messenger, og at de regner med at skal køre motorcykel sammen til sommer. 

Der gik hverdag i den

Jack har en klar overbevisning om, hvorfor forholdet ikke gik:

”Jeg tror, jeg fik så meget kærlighed fra alle sider dengang, så jeg kunne slet ikke rumme det,” fortæller Jack til Realityportalen.

Bente fortæller videre, at der gik hverdag i forholdet. Desuden var det svært at finde tid til at ses, da hun kun havde tid til at ses i weekenden, og Jack kun kunne i hverdagene.

Positive henvendelser

Det kan være grænseoverskridende at dele sit liv med hele Danmarks befolkning, men for Jack og Bente har det hele været en god oplevelse. Efter at Landmand søger kærlighed løb over skærmen, har folk kun være positive overfor Bente og Jack de har modtaget en masse positive henvendelser. Jack fortæller:

”Jeg får smil af danskerne hver dag på den ene eller anden måde. Der er masser, der ansøger mig på Facebook, og jeg har fået en stor vennekreds.”

Det var en spænende aften for både Bente og Jack til Reality Awards, for ikke nok med at de skulle ses igen efter bruddet, så var det første gang, de skulle til Reality Awards – noget de begge var spændte på, da det tit går vildt for sig.

Jack havde udover Bente også taget sine børn med og fortæller: ”Vi skal have en fed aften sammen med Bente!” slutter han af.

 

 

 

Anbefalet til dig