Trist meddelelse: Dansk iværksætter og millionær er død

Af: Sandra Lund

|

04/01/2023

Ellinor Sæther blev 76 år.

Mest læste i dag

Ellinor Sæther som i 1983 stiftede kosmetikkoncernen efter eget navn dødede i mandags efter længere tids sygdom.

Således beretter virksomheden Sæther på det sociale medie LinkedIn.

– Ellinor kæmpede med sygdom de seneste år – og de, der kender Ellinor ved, at når hun kæmper, så KÆMPER hun! Men desværre udviklede sygdommen sig hastigt og aggressivt den seneste måned, sådan skrives der blandt andet i det førnævnte opslag på LinkedIn.

Og der fortsættes med hjertevarme ord på LinkedIn:

– Ellinor Sæther stiftede SÆTHER tilbage i 1983 og SÆTHER kan således fejre 40-års jubilæum i år. Det er smertefuldt, at Ellinor ikke kan være med os på dagen – men hun vil altid være i vores hjerter nu og i fremtiden, skriver Sæther på LinkedIn.

I virksomheden sælges der over 100 kendte internationale duft, makeup, hår- og hudplejemærker i Skandinavien - står der for eksempel på virksomhedens hjemmeside.

Virksomhedens rekordregnskab fandt sted i 2021, hvor omsætning nærmede sig en milliard kroner, skriver Finans.dk. Her sad Ellinor Sæther dog kun i bestyrelsen, da hun trak sig som direktør i 2020.

kosmetikforretningen havde ifølge mediet tjent over 130 millioner kroner over en 10-årig periode.

Ellinor Sæther efterlader sig blandt andet sin mand, som hun boede med i Vedbæk.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Utallige danskere fik en airfryer til jul: Nu er der trist nyt Disse danskere skal enten vente længe - eller punge ud.

Anbefalet til dig