Trist melding fra DMI

30/07/2021

Henrik Rothenbücher

DMIs prognose for resten af sommeren ser bestemt ikke opløftende ud.

Mest læste i dag

Hvis vi skruer tiden bare en lille uge tilbage, så var der næppe mange der havde forventet, at sommeren skulle være på vej væk.

Temperaturen var nemlig høj, og vejret var rigtig fint, men med et trylleslag blev det overskyet, regnfuldt og køligt.

Tager man et kig på DMIs hjemmeside, så er der heller ikke noget opløftende at se frem til, når man læser deres prognose for den kommende tid.

Om to dage går vi ind i august, men august ligner ikke en måned, der skulle blive præget af høje temperaturer og masser af sol.

Enkelte dage kan temperaturen komme op omkring de 25 grader, men for det meste vil det blive ustadigt vejr med temperaturer omkring begyndelsen af 20’erne.

Køligt og vådt

I dag fredag ventes perioder med lidt eller nogen sol, men der vil også komme byger i løbet af dagen. Der er risiko for kraftige vindstød, mens temperaturen ventes at ligge på mellem 18 og 23 grader.

Lørdag bliver en regnfuld dag, hvor der også kan komme haglbyger og tordenvejr. Ind imellem vil der komme lidt sol, og temperaturen ventes at ligge på op til 22 grader.

Søndag bliver en dag med lidt eller nogen sol og nogle enkelte byger. Temperaturen ventes blot at ligge på mellem 17 og 21 grader.

Mandag ventes også en dag med lidt eller nogen sol, men temperaturen tager endnu et dyk, så der flere steder i landet vil være ned til 15 grader.

Tirsdag og onsdag ventes perioder med lidt eller nogen sol, men også lokale byger og temperaturer omkring de 16 til 21 grader.

Når vi nærmer os weekenden i den kommende uge, ventes tørt og køligt vejr, mens et regnvejr kan trække ind over landet sydfra.

 

Anbefalet til dig