Trist melding fra DMI

22/07/2022

Thea Andersen

Foto: Shutterstock
Ustadigt vejr i vente, lyder meldingen fra DMI.

Mest læste i dag

Vi har netop slået ny varmerekord i Danmark, og har endelig fået et lille håb om sommervejr - og ikke klassisk dansk sommervejr.

Men nu slukkes håbet. Desværre.

Der er nemlig ustadigt og køligt vejr i vente. Det betyder, at du godt kan gå i garderobeskabet for at finde regntøjet frem igen igen. De kommende dage vil nærmere bestemt byde på regn og byger, og temperaturer, der ikke går for en meteorologisk sommerdag, som er defineret ved, at der mindst et sted i landet måles over 25 grader.

Det skriver DMI.

I dag, fredag den 22. juli, bliver skyet med byger, måske med torden ført på dagen. I eftermiddag er der dog mulighed for enkelte solstrejf. Temperaturer ventes mellem 17 og 21 grader.

Det mere brogede vejr fortsætter i weekenden, hvor der igen er mulighed for at byger vil falde nogle steder. Lørdag ventes temperaturer op mellem 15 og 20 grader, samt 18 og 24 grader søndag.

Så får temperaturen et lille nyk opad.

Uge 30 starter ud med temperaturer op mellem 20 og 30 grader - og det lyder jo lovende. Desværre er der et "men". For det bliver ikke uden regn og byger, der kan være med torden. Og det klassiske danske sommervejr ser ud at fortsætte i dagene efter. Her ventes temperaturer op mellem 14 og 21 grader.

Heldigvis vil dagene op til weekenden - altså torsdag og fredag - byde på mere stabilt og efterhånden lidt stigende temperaturer.

Så måske er håbet om mere sommervejr ikke slukket helt endnu.

Anbefalet til dig