Trist melding fra DMI

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DMI kommer nu med trist nyt.

Mest læste i dag

Juni måned er ved at gå på hæld.

Det er ikke nogen hemmelighed, at sommervejret tog lang tid om at melde sin ankomst, men de seneste dage har de solglade danskere ikke haft noget at brokke sig over.

Men det får de meget snart.

Sådan skriver DMI.

I dag er der dog stadig grund til at have smil på læben. Vi kan nemlig se frem til endnu en varm dag med en del sol, hvor temperaturen tager et nøk opad.

Det betyder, at man mange steder får mellem 23 og 28 grader; stedvis kan termometret endda snige sig op på 30 grader.

I dagens løb bliver vejret dog mere og mere trist.

Når vi nærmer os eftermiddagen vil bygerne så småt begynde at gøre deres indtog i Jylland, og flere steder kan de sågar være ledsaget af hagl og torden.

Der kan falde mellem 25 og 35 mm regn mange steder, stedvis måske mere. Der er derfor DMI varsel for kraftig regn og skybrud i dele af Jylland fra i eftermiddag klokken 15 til i aften klokken 23.

Det kan du læse mere om ved at klikke her.

I løbet af aftenen og natten trækker bygerne videre mod øst og nordøst, men i svækket form. Her er der dog fortsat med risiko for torden. I store del af resten af landet er der udsendt DMI risiko for skybrud og torden.

Fra fredag vil der ikke komme flere dage uden regn lige foreløbig. Derudover daler temperaturen, og efter weekenden er vi igen under 20 grader med både sol og regn eller byger.  

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig