Trist nyhed har set dagens lys: Nikolaj Jacobsen i stor sorg

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
"Det er selvfølgelig en trist besked at få."

Mest læste i dag

Håndboldverdenen i Danmark er i sorg, efter nyheden om Carsten Albrektsens bortgang har set dagens lys.

Albrektsen, der er kendt for sin tid som toptræner i både GOG og Bjerringbro-Silkeborg, har efterladt et varigt aftryk i sporten.

Den danske landstræner, Nikolaj Jacobsen, har også udtrykt sin sorg over nyheden.

Sådan skriver B.T.

"Det er selvfølgelig en trist besked at få. Carsten var ikke ret gammel og heller ikke syg eller noget. Så det er rigtig trist at få den besked i dag", udtaler Nicolaj Jacobsen til B.T.

Den danske landstræner, der har arbejdet tæt sammen med Albrektsen fra 2007 til 2011, mindes sin kollega som en bemærkelsesværdig mentor og ven.

Gennem karrieren har Albrektsen haft en indflydelse på udviklingen af nogle af Danmarks største håndboldtalenter, men også på den nuværende landstræner:

"Vi havde et rigtig godt samarbejde. Carsten havde en stor indvirkning på mig og var en stor hjælp. Jeg var meget glad for at arbejde sammen med ham i de år", lyder det fra Nicolaj Jacobsen.

Carsten Albrektsens pludselige bortgang efterlader både et tomrum i dansk håndbold, men bestemt også i hjerterne hos dem, han var tæt på.

Hans bidrag til håndbolden vil blive husket og værdsat langt ud over de baner, han betrådte.

Vi her på redaktionen sender de varmeste tanker til familie og andre pårørende i den svære tid.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig