Trist nyt for dronning Margrethe: Nu udsættes det igen

Foto: Shutterstock

Endnu en gang bliver det udsat.

Sidste år den 16. april blev dronning Margrethe 80 år. Den store runde fødselsdag blev dog langt fra fejret som planlagt. I stedet for fysiske gæster, fik dronningen digitale hilsner fra sine gæster, fra nær og fjern. 

Selve fødselsdagen fejrede dronning Margrethe på Fredensborg Slot, hvor danskerne på tv sendte hilsner og fejrede dronningen. 

Også alle fejringer og arrangementer der lå omkring fødselsdagen blev udsat. Heriblandt fødselsdagsfejringen i Aarhus. Den skulle i stedet have fundet sted i år - men nu er der endnu en gang blevet udsat. Det skriver BILLED-BLADET.

Læs også

Nu siger Peter Ingemann undskyld: Sælger knallerthjelm som plaster på såret

Fejringen i den jydske hovedstad skulle have foregået over to dage - men nu bliver det i stedet først næste år.

I en pressemeddelelse har Aarhus Kommune nu fortalt om de ændrede planer:

 

"Jeg glæder mig over, at vi allerede nu kan se frem til et festligt kongeligt besøg i 2022, hvor vi må regne med at have fået pandemien godt på afstand, så vi atter kan planlægge store forsamlinger og holde en flot og folkelig byfest for vores dronning," lyder det fra borgmester Jacob Bundsgaard.

Kommer med budskab til danskerne

I skrivende stund skinner solen over Jylland. Mange steder er himlen skyfri og det får mange danskere til at søge ud i den danske natur for at gå sig en tur eller på anden måde bruge landets skove og kyster. 

En af dem er dronning Margrethe.

Dronningen opholder sig netop nu i Trend i Vesthimmerland, hvor kongehuset har en jagtejendom. I den anledning har dronningen været en tur i skoven og det har fået hende til at sende en hilsen til danskerne. 

Dronningens hilsen er blevet offentliggjort på Kongehusets Instagram-profil.

Læs også

Husk det nu: Sidste chance for at ansøge om 10.000 kroner nærmer sig

Dronningen er ikke alene i skoven. Hun har blandt andet selskab af en sine gravhunde, viser billederne på Instagram. 

"De første forårstegn er begyndt at dukke frem i skovbunden, på buske og træer og i små og store haver rundt omkring i landet," skriver dronning Margrethe, inden hun fortsætter:

"Den danske natur er noget ganske særligt, og det skal vi alle glæde os over. Det seneste år har naturen været et frirum for mange af os, og vi har oplevet Danmark på en ny måde," afslutter dronningen.

Dronning Margrethe sætter også et par ord på de corona-restriktioner, som danskerne lige nu lever under:

"I den kommende tid må vi fortsat leve med restriktioner, men i mere end én forstand går vi lysere tider i møde."

 

 

Læs også