Trist nyt for Coop 365

08/09/2023

Jesper Bengtson

Foto: Shutterstock
Det blev en meget dyr omgang.

Mest læste i dag

Tilbage i august måned blev der tilbagekaldt naanbrød fra koncernen Coop Danmark.

Produktet blev tilbagekaldt grundet fund af mug fra koncernens mange kæder, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli'Brugsen, Irma og Coop 365 Discount.

Men nu er en Coop 365-butik blevet taget i noget af en bommert, da Fødevarestyrelsen kiggede forbi blot tre dage efter tilbagekaldelsen.

Sådan skriver B.T.

Det var i Coop 365 Discount-butikken i Haslev på Sydsjælland, at de tilbagekaldte brød ikke var blevet fjernet helt fra hylderne, og det endte med at koste butikken dyrt.

Det fremgår af kontrolrapporten fra Fødevarestyrelsen, at butikken havde fået informationer omkring tilbagekaldelsen via mail, intranet og sms, hvorfor der var tale om en menneskelig fejl.

Bommerten bestod ikke i, at butikken ikke havde reageret på tilbagekaldelsen, men de var kommet til at fjerne det forkerte varenummer fra hylderne.

Og det fandt de først ud af, da Fødevarestyrelsen kiggede forbi, hvor gæsterne fandt hele 11 pakker af naanbrødene.

“Det er jeg ked af. Jeg har taget de forkerte varenummer af hylden”, lød det fra en repræsentant for discountbutikken.

Den uheldige og menneskelige fejl endte med at koste butikken en bøde på hele 40.000 kroner samt en sur smiley, som butikken skal have hængt op ved indgangen.

Ud over den uheldige situation fandt Fødevarestyrelsen ikke andre forhold, der gav anledning til en løftet pegefinger.

Har man stadig naanbrødet liggende derhjemme, anbefales det, at man smider det ud eller returnerer det til den butik, hvor man har købt det.

Brødet har EAN-nummer 7340011311768. Bedst-før-datoen er 08.11.2023.

Anbefalet til dig