Trist nyt for Dennis Knudsen: Har fået konfiskeret bil til 1,2 millioner kroner

29/08/2023

Jesper Bengtson

Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Det er omtrent en måneds tid siden, at episoden ved Molslinjen udspillede sig.

Mest læste i dag

For omtrent en måneds tid siden tabte Dennis Knudsen hovedet, da han valgte at få en bom op for at komme ombord på aftenens sidste færge til Sjællands Odde fra Molslinjens færgehavn i Aarhus.

Det har nu vist sig, at den episode havde større konsekvenser end som så, da han nu har fået frataget sin bil - men der er mere endnu.

Kendisstylisten havde alle sine tre børn med i bilen, og de overværede altså hele situationen. 

Episoden har skabt en masse postyr samt fået en masse til tasterne, men Dennis Knudsen har tidligere udtalt, at han ikke som sådan lader sig påvirke af de mange negative kommentarer:

“Der er en masse mennesker, der sidder og diskuterer min situation. Hvis jeg skulle sidde og bruge tid og kræfter på at læse, hvad de har af holdninger og meninger til mig, så ville jeg tage min luksustid fra mine kunder og mine børn”, sagde han til HER & NU.

Til trods for at han ikke bekymrer sig omkring de negative kommentarer, så er der andre konsekvenser, som han ikke kan vende det blinde øje til.

Politiet har nemlig siden episoden efterforsket situationen omkring færgeterminalen, hvor Dennis Knudsen benyttede sin bil til at køre bommen ned.

Det skriver HER & NU.

Den 60-årige kendis er blevet sigtet for vanvidskørsel i kølvandet på episoden, hvorfor politiet også har konfiskeret hans leasede Audi Q7, der koster svimlende 1,2 millioner kroner.

Som om det ikke var nok at få konfiskeret sin bil, så har han også mistet sit kørekort.

“Jeg har ingen kommentarer, men hvis du spørger, hvordan jeg er kommet herind fra Korsør i dag, så kan jeg sige, jeg har taget toget”, udtalte Dennis Knudsen til HER&NU.

I forbindelse med situationen har han fået fat i Mette Grith Stage, der er forsvarsadvokat. Han har også pålagt sig selv tavshedspligt.

Ifølge Østjyllands Politi efterforskes episoden stadig.

Anbefalet til dig