Trist nyt for Netto: Nu er det sket… igen

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Netto er havnet i fedtefadet igen.

Mest læste i dag

En ulykke kommer sjældent alene, lyder et gammelt ordsprog. Det kan en helt specifik Netto nu skrive under på.

I kølvandet på en henvendelse fra en kunde aflagde Fødevarestyrelsen nemlig et visit hos Netto på Vasevej i Birkerød, og det endte med at koste butikken dyrt.

Derfor var en sur smiley og en enorm bøde på sin plads, da rengøringen ifølge Fødevarestyrelsen mildest talt haltede.

Men det var ikke det eneste.

Der blev fundet en gammel frugt, der blev fundet snavs, og i frugt- og grøntafdelingen var rengøringen blevet gjort med hovedet under armen, da der lå snavs langs flere af kanterne - herunder ved æblerne, gulerødderne og melonerne.

Det sikrede Netto en bøde på hele 20.000 kroner oveni en sur smiley.

Den hårde straf giver Netto-butikken stof til eftertanke, men det er faktisk ikke første gang, at de har haft problemer med Fødevarestyrelsen.
Netto i Birkerød har tidligere fået to indskærpelser på rengøring i henholdsvis marts og juli i 2022.

Det er lykkes Ekstra Bladet at få et interview med Henrik Christian Lindstrøm, der er distriktschef i Netto, hvor han forklarer, at butikken med det samme gør noget ved problemet:

“Vi fik omgående givet hele butikken, kølere, hylder, kasser mm. en gennemgribende totalrengøring, mens vi også har indskærpet vores interne procedurer, så vi undgår lignende tilfælde”, fastslår han.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ekspert: Her skal du aldrig opbevare dine æg i køleskabet Mange af har opbevaret vores æg helt forkert - nu deler en ekspert en måde, hvorpå du får dem til at holde længere.

Anbefalet til dig