Trist nyt for Rasmus Seebach: Nedturen fortsætter

Foto. Soren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Foto. Soren Bidstrup/Ritzau Scanpix
2024 starter rigtig skidt for popstjernen.

Mest læste i dag

Det nye år har ikke bragt med sig de bedste nyheder for de danske musikalske brødre, Rasmus og Nicolai Seebach.

Den seneste årsrapport fra deres fælles investeringsselskab, Top Notch Invest ApS, afslører en økonomisk nedtur, der følger efter en allerede vanskelig periode.

Det skriver Ekstra Bladet.

Formålet med selskabet, som ejer kapitalandele i andre virksomheder, har været udfordret det seneste år, og regnskabsåret 2022/2023 har ikke formået at vende udviklingen.

Resultatet før skat viser et markant underskud på 6,3 millioner kroner, i kontrast til det tidligere års resultat på omkring to millioner kroner.

Selvom økonomien har taget et dyk, er der ingen umiddelbar fare for, at brødrene står uden midler. Top Notch Invest ApS besidder stadig en økonomisk buffer, selvom egenkapitalen er faldet fra cirka 27,3 millioner kroner til 20,8 millioner kroner ved udgangen af regnskabsåret.

Ud over de økonomiske udfordringer har brødrene Seebach også skullet tackle personlige og professionelle forandringer. I september bekræftede Rasmus Seebachs manager, Nicolaj Bundesen, at de to brødre havde afbrudt deres musikalske samarbejde.

Det er rigtigt, at min brors og mit samarbejde er ophørt. Alle, der kender mig, ved, at familie betyder alt for mig. Derfor er jeg rigtig ked af, at Nicolai og jeg ikke har kunnet finde en løsning sammen," udtalte Rasmus Seebach til Ekstra Bladet via sin manager.

Den personlige skillevej blev også tydelig, da det kom frem, at brødrene ikke længere deler julen sammen. Nicolai Seebach bekræftede kort før jul, at de ikke længere fejrer højtiden sammen.

Selvom brødrene har afsluttet deres musikalske partnerskab, fortsætter de med at eje flere selskaber sammen, herunder S & S Ejendomsinvest ApS og Bundesen og Seebach Invest ApS.

Samtidig har hver bror også sit eget holdingsselskab. Økonomiske udfordringer og personlige ændringer præger derfor starten på året for brødrene Seebach, der står over for nye udfordringer og forandringer i 2023.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig