Trist nyt for skatteyderne: Får kæmpe ekstraregning

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det blev en anelse dyrere end forventet.

Mest læste i dag

Staten har investeret over en halv milliard kroner i en ny bygning, som ligger centralt i København.

Lige nu er det planen, at den skal huse flere 'kolde hænder' (folk der arbejder med jura, økonomi osv. og ikke har direkte kontakt med borgere, red.).

Købet af den nye bygning har nu medført, at skatteyderne skal punge ud.

Det skriver Ekstra Bladet.

Selvom bygningen beskrives som næsten indflytningsklar og kun kræver en 'mindre istandsættelse', har Transportministeriet alligevel afsat hele 43 millioner kroner til renovering.

Det har vakt undren hos flere, herunder Danmarksdemokraternes finansordfører Dennis Flydtkjær, der udtaler følgende til Ekstra Bladet:

"For det beløb kan det ikke være mindre istandsættelser."

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra transportminister Thomas Danielsen (V), som er ansvarlig for købet.

Ministeriet har oplyst, at købet skal betragtes som en administrativ beslutning, hvilket betyder, at ministeren ikke har yderligere kommentarer til sagen.

Betydelige omkostninger for skatteyderne

På trods af regeringens påstand om minimale istandsættelsesbehov, har bygningen behov for flere opgraderinger, herunder udskiftning af tag og ventilationsanlæg samt overfladerenoveringer med maling.

Ifølge ministeriet er opgraderingerne nødvendige for at gøre ejendommen klar til indflytning.

Den nye bygning ved Københavns havn, som skal huse to styrelser med samlet lige under 700 ansatte, har medført betydelige økonomiske byrder for skatteyderne, som altså står for at betale regningen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig