Trist nyt for 'Vild med dans'-dommer

Nyheder
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
Året, der nu er bag os, har ikke levet op til forventningerne.

Lige nu læser andre også

Der hersker ikke nogen tvivl om, at 'Vild med dans' har givet en stor del af nationen dansefeber, men selvom der normalt er store smil fra dommerbordet, når programmet ruller over skærmen, så er det ikke ensbetydende med at alt kører på skinner.

Det har nu set dagens lys, at den evigt populære Marianne Eihilt har haft et hårdt år på en særlig front.

Hendes firma, der hedder Lets Dance Aps, som driver en danseskole og tilbyder danseaktiviteter, har netop løftet sløret for et regnskab, der viser et underskud på 90.996 kroner for perioden 1. juli 2022 til 30. juni 2023.

Der er ikke mange, der er uenige i, at det er dejligt og glædeligt at tjene penge, mens det er træls og trist at tabe penge - og sådan lader det også til at være for 'Vild med dans'-dommeren.

Ledelsen betegner nemlig årets resultat som utilfredsstillende, hvorfor der ikke lægges skjul på, at det ikke var, hvad de forventede, da de startede 2023.

Det skriver Ekstra Bladet.

Men til trods for den økonomiske nedtur, er der dog lyspunkter i regnskabet.

Virksomheden har oplevet en betydelig vækst, hvilket har medført en travlere periode med højere indtjening. Denne vækst har dog også medført stigende udgifter, som til dels kan tilskrives den øgede aktivitet, og som til dels kan tilskrives implementeringen af nye tiltag.

Disse faktorer har samlet set resulteret i, at virksomheden, på trods af en stigning i bruttofortjenesten, stadig ender med et underskud.

Men med en egenkapital på næsten to millioner kroner ved afslutningen af regnskabsåret, er der dog stadig håb og mulighed for at vende skuden.

Anbefalet til dig