Trist nyt fra Christian Fuhlendorff

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Den danske komiker har nu delt en trist meddelelse.

Mest læste i dag

Christian Fuhlendorff, der både er kendt som podcastvært og komiker, har nu offentliggjort, at han vil holde en længere pause fra sin podcast 'Hva Så?!'.

Den triste melding er blevet truffet i kølvandet på en chokerende episode, der har fået den evigt populære komiker til at lytte til sit eget helbred.

Det skriver Ekstra Bladet.

Grunden til, at Christian Fuhlendorff trækker stikket for en stund er, at han er blevet ramt af stressrelaterede helbredsproblemer. Det løfter han sløret for i det seneste afsnit af sin podcast:

"Lige efter nytår blev jeg sgu lige besøgt af den blinkende discobus, eller kaldt i folkemunde: Ambulancen. Jeg skulle lige undersøges, fordi jeg havde det en lille smule mærkeligt", siger han.

Den oplevelse har været en øjenåbner for ham, hvorfor han nu har valgt at få ro på.

"Det, der så sidenhen er gået op for mig, er, at det havde jeg også, inden jeg skulle lave 'Det sjovt'-showet (i 2022, red.). Der fik jeg også en masse stress-symptomer. Og der begik jeg måske den fejl dengang, at jeg ikke rigtig lyttede til det. Det har jeg valgt at gøre denne her gang", forklarer komikeren.

Christian Fuhlendorffs beslutning om at tage en pause fra podcasten, som der findes over 500 episoder af, er altså et bevidst valg for at forbedre sit helbred.

Den triste melding betyder dog ikke, at han sætter alle sine projekter på pause. Komikeren har nemlig stadig planer om at optræde med sit kommende show 'Ærlig talt'.

Hans historie er et vigtigt eksempel på nødvendigheden af at tage sig af sig selv, hvis stress og pres ender med at fylde for meget i hverdagen.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig