Trist nyt fra Dennis Knudsen

Nyheder
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
Foto: Bax Lindhardt/Ritzau Scanpix
For blot en uge siden blev Dennis Knudsens sag afsluttet, og han blev idømt fængselsstraf.

Lige nu læser andre også

Det er ikke gået nogens næse forbi, at kendisstylisten, Dennis Knudsen, for en uges tid siden blev idømt fængselsstraf.

Siden da er der dog løbet meget vand i åen, og julen endte også med at blive ødelagt for den 60-årige frisør - men det skyldtes noget helt andet end retssagen

Det løfter han sløret for i et interview med HER & NU.

Sagen er nemlig den, at Dennis Knudsens familie var ramt af en række sygdomstilfælde i julen, hvorfor den - ifølge ham - ikke ligefrem var noget at råbe hurra for:

"Det har faktisk været en rigtig røvjul. To syge børn, en syg mor med forkølelse, snot og hoste - inklusive mig selv også. Så vi har bare været syge", indrømmer han i interviewet.

Dennis Knudsen, der modtog en dom på 40 dages betinget fængsel og en tillægsbøde på 2000 kroner for en hændelse i juli, da han mistede besindelsen ved Molslinjen, havde oprindeligt planlagt en festlig jul med familien og venner, herunder tv-lægen Charlotte Bøving; men sygdom tvang familien til at udskyde fejringen.

"Vi kom først over til Charlotte i går, så nu leger vi rigtig jul og børnene har fået ekstra gaver, så vi har forlænget julen. Julen varer lige til påske", siger han og tilføjer, at det har været en træls jul.

Ud over de personlige udfordringer står Knudsen også over for juridiske konsekvenser fra sommerens hændelse, herunder konfiskation af hans leasede Audi og et års frakendelse af kørekortet for vanvidskørsel.

Dommen og straffen har dog ikke fyldt specielt meget for Dennis Knudsen i julen fortæller han.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig