Trist nyt fra Rasmus Seebach

PR - Copenhagen Music.

Nu deler den populære musiker en trist nyhed på sin Instagram-profil.

Planen var, at Rasmus Seebach skulle spille to familiekoncerter til sommer. De skulle spilles i henholdsvis København og Aarhus - men nu er der altså dårligt nyt til hans mange fans. 

De er nemlig nu aflyst, det fortæller han i en video på sin Instagram-profil.

"Jeg har håbet, og jeg har tigget og bedt til det allersidste om, at vores familiekoncerter kunne blive til noget. Men de gældende restriktioner gør desværre, at vi endnu en gang er nødt til at aflyse i Aarhus i Tivoli Friheden og i Valby i Købehavn,” lyder det fra ham, inden han tilføjer:

“Det har jeg selvfølgelig mega nedtur over. Nu skal der gå endnu længere tid, før vi ses, og jeg savner jer simpelthen så vanvittigt meget.”

Læs også

Nu kommer forklaringen: Derfor deltager Meghan ikke i prins Philips begravelse

Når alting igen bliver "normalt", så har Rasmus Seebach planer om, at der skal holdes en stor fest.

“Jeg lover, at når alting bliver normalt, så fyrer vi op for den største fest, man nogensinde kunne drømme om," siger han i videoen.

Den vildeste fødselsdagsgave

Den 28. marts fyldte musikeren 41 år - og i den forbindelse fortalte han om en helt særlig gave fra kæresten Julie Teglhus. 

"Godmorgen allesammen og tillykke med mig." Jeg bliver simpelthen snotforkælet af min smukke kæreste med morgenbord og gaver!", skrev han i et opslag på sin Instagram.

De mange følgere behøvede dog ikke at læse teksten for at gætte den helt særlige gave - for på billedet afslørede Rasmus Seebach med det samme kærestens voksende mave. 

Læs også

LIGE NU: Mette Frederiksen afviser

"Den vildeste gave gemmer hun dog på lidt endnu. Og den er lige så meget til Holger, som får sig en lillebror til sommer," lød meldingen fra den stolte og glade kommende far til to.

"Det er sgu ret fedt at være 41 år," sluttede han af. 

 

 

 

 

Læs også