Trist nyt fra Søren Fauli

Nyheder
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix
Nu er der trist nyt fra den evigt populære Søren Fauli .

Lige nu læser andre også

Inden længe er det jul, og mens danskerne normalt vækkes til live med glæde og familiær varme, står den danske multikunstner Søren Fauli ansigt til ansigt med en dybt personlig og smertefuld oplevelse.

Søren Fauli, der har bidt sig fast på danskernes læber med sine mange talenter som filminstruktør, manuskriptforfatter, skuespiller, billedkunstner, debattør og radiovært, åbner op om en jul præget af sorg og afsked.

I et hudløst ærligt interview med Ekstra Bladet på den røde løber til 'Nattevagten 2' onsdag aften fortæller han, at han skal bruge den kommende juletid på at tage afsked med sin far.

Søren Faulis far på 96 år lider af den kroniske lungesygdom KOL, som er en lidelse, der også tog livet af Søren Faulis mor tilbage i 2016.

Med en klarhed og åbenhed fortæller Søren Fauli, at hans far er 'færdig og gider ikke mere', og at tiden nu er til lindring snarere end behandling:

"Han er 96 år og vil ikke mere. Så nu er det ikke mere behandling, nu skal han bare lindres. Det er fandeme mærkeligt, siger han og fortsætter:

"Han er frisk i hovedet, det er ret vildt. Han har lidt KOL-tilstand, og til sidst, kan man bare ikke mere. Han er færdig og gider ikke mere".

Denne fortælling kaster lys over den ofte oversete virkelighed af KOL; en sygdom der årligt er årsag til over 3500 dødsfald i Danmark. Søren Faulis personlige oplevelse understreger vigtigheden af tidlig opmærksomhed og behandling af KOL.

Søren Fauli, som selv er far til fem børn, har gennem årene opnået stor succes både i tv- og reklamebranchen samt som en af kræfterne bag succeskæden Normal.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig