Trist nyt fra 'Vild med dans'-stjerne: Det, der ikke måtte ske, er sket

Foto: Lars E Andreasen/Ritzau Scanpix
'Vild med dans'-darlingen har nu delt en trist meddelelse.

Mest læste i dag

Mens det kolde, våde og kedelige vejr hærger over Danmark, er der nok mange, der drømmer sig om på den anden side af jordkloden, hvor sol og blå himmel er en del af hverdagen.

For mange af os forbliver det dagdrømme, men for 'Vild med dans'-stjernen, Mette Sommer, er det en realitet. Hun er nemlig i New Zealand med sin kæreste, Kristian Lindegaard, og de er stødt ind i uventede problemer.

Det skriver SE og HØR.

Det, der ikke måtte ske, er nemlig sket for kæresteparret. Det løfter Mette Sommer sløret for på Instagram, hvor hun skriver følgende:

"Det sidste døgns tid har været lidt 'stolpe ud', som 'Krelle' kalder det. Jeg vil ikke komme med hele smøren, men det værste, som er sket, er, at begge vores dankort er blevet spærret", skriver hun.

Dog er det ikke helt skidt, for parret er godt forberedt hjemmefra, og derfor har de taget ekstrakort med. Selvom de har været godt forberedte, så er der dog alligevel udfordringer med at få det til at køre på skinner:

"Vi har selvfølgelig ekstrakort med, me, hele cirkusset med at skulle aktivere et andet kort til betalingsaftaler hernede fra er virkelig noget, vi overhovedet ikke kan overskue lige nu", skriver Mette Sommer.

Hun krydser fingre for, at de blot kan få et digitalt dankort, som de selv kan sætte op via deres smartphones.

Om parret får løst problemet må tiden vise.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Ville ikke være med: Dette nægtede Puk Elgård at gøre i Go' Morgen Danmark I syv år var Puk Elgård vært på Go' Morgen Danmark - og undervejs var det særligt én udfordring, som hun svarede klart nej til.

Anbefalet til dig