Trist nyt: Kæmpe slikbutik er gået konkurs

Af: Mie M.B

|

18/01/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slikbutikken var den største i Aarhus

Mest læste i dag

I hjertet af Aarhus på Banegårdspladsen er der nu dårligt nyt til alle slikentusiaster. Kaptajn Kandis, den ikoniske slikbutik med sørøvertema, har officielt erklæret konkurs ifølge et nyt dekret fra Statstidende. Det skriver Århus Stiftstidende.

Ejer Nermin Khalid er tavs og undlader enhver kommentar, hvilket efterlader mediet og andre nysgerrige med spørgsmål om årsagen til butikkens pludselige nedtur. Kurator Trine Hasselbach fra DLA Piper deler denne tavshed og kæmper med at danne sig et klart billede af situationen omkring den 250 kvadratmeter store slikoase.

Det er dog tydeligt, at Kaptajn Kandis' nedlukning har været under opsejling. Butikken har ikke haft åbent siden december, og måske endda før det.

Selv med danskernes verdensrekord i slikforbrug skulle man tro, at Kaptajn Kandis havde en solid base for overlevelse. Regnskabet for 2022 afslører, at der var mere end chokolademønter i omløb, selvom det lille overskud på 140.000 kroner ikke var tilstrækkeligt til at holde skuden flydende.

Desværre følger Kaptajn Kandis nu i fodsporene af flere andre århusianske slikbutikker. Slikbutikskæden Vingummi blev tidligere angrebet af maskerede hærværksmænd, mens Lollipop, en nytilkommen slikbutik i Viby, allerede har måttet kaste håndklædet i ringen.

Således ser det ud til, at søde tider ikke er garanteret i slikbranchen, og sukkertrangen må nu ledes andre steder hen, da Kaptajn Kandis' sørøverflag ikke længere vajer over Banegårdspladsen.

Anbefalet til dig