Trist nyt: 'Landmand søger kærlighed'-deltager konkurs

Af: Thea Andersen

|

30/01/2024

Foto: Anders Brohus/ TV 2
Foto: Anders Brohus/ TV 2
Den tidligere 'Landmand søger kærlighed'-deltager Martin Iversen er gået konkurs.

Mest læste i dag

Mange danskere følger hvert år med, når kærlighedshungrende landmænd sætter jagten ind på den eneste ene i TV 2-programmet 'Landmand søger Kærlighed'. 

I femte sæson blev seerne blandt andet inviteret indenfor hos landmanden Martin Iversen på 34 år, der fandt kærligheden sammen med den fire år yngre bypige Natascha Lysen. Efter et romantisk ophold, hvor seerne var inviteret med, så fortsatte de som kærester, da kameraerne blev slukket og Lene Beier tog hjem. 

Desværre varede kærligheden ikke ved, og parret valgte at gå hver til sit. Efter bruddet beskrev Martin Iversen, hvordan livet så ud som single:

"Nu er det bare arbejde, arbejde. Ikke andet. Det er med at overleve, det er jo en hård branche," lød det fra landmanden tilbage i 2021.

Trods en masse arbejde har Martin Iversen desværre ikke kunne holde liv i sin virksomhed som selvstændig landmand. Virksomheden er nemlig blevet begæret konkurs.

Det skete den 18. januar ifølge B.T., som har fået det bekræftet af Martin Iversen, at det var ham selv, der har begæret sin virksomhed konkurs.

Anbefalet til dig