Trist nyt: Ole Lemmeke ramt af sygdom

Af: Thea Andersen

|

22/11/2023

Nyheder
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Skuespilleren Ole Lemmeke er blevet ramt af sygdom.

Lige nu læser andre også

Hvis du har købt billet til forestillingen ”Fra regnormenes liv” og har glædet dig til at se Ole Lemmeke i rollen som H.C. Andersen, så kan det være, at du bliver en smule skuffet.

Folketeatret er nemlig blevet nødt til aflyse.

Årsagen er, at den 64-årige skuespiller er blevet ramt af sygdom.

Det skriver Vejle Musikteater på deres hjemmeside.

'Folketeatret har med stor beklagelse grundet sygdom været nødt til at aflyse forestillingen ”Fra regnormenes liv”. Ole Lemmeke, der spiller den store rolle som H.C. Andersen er blevet syg, og det har desværre ikke været muligt at finde en anden skuespiller, der med så kort varsel, og som på så kort tid kan sætte sig ind i den krævende rolle,' fremgår det af Vejle Musikteaters hjemmeside.

I et forsøg på at kompensere for aflysningen har Folketeatret tilbudt en erstatningsforestilling, nemlig A.R. Gurneys vidunderlige ”Kærestebreve”, hvilket Vejle Musikteater har takket ja til.

Dermed kan gæsterne stadig se frem til at opleve Ellen Hillingsø og Michael Moritzen på scenen, dog i rollerne som Melissa og Andy.

Det oplyses ikke, hvilken sygdom Ole Lemmeke er blevet ramt af.

Mest læste

Supermarkedsansat med bøn til kunder: Stop med det En supermarkedsansat har en bøn til kunderne om at droppe den ulækre vane, der særligt forsvandt under coronapandemien.
Sådan rengøres fugerne på badeværelset nemt: Hjemmeremedier der fjerner snavs for altid Fugerne mellem badeværelses fliserne er meget tilbøjelige til, at blive misfarvet, og det er bestemt ikke nogen fryd for øjet, og ej heller særlig hygiejnisk. Heldigvis er der nogle nemme og effektive hjemme remedier, du kan bruge til, at give dit badeværelse en opgradering.

Anbefalet til dig