Trist nyt til de danske bilejere: Nu bliver det dyrere

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nu sker det… igen.

Mest læste i dag

Det er ikke gået nogens næse forbi, at stort set alting er blevet dyrere, og at danskerne nu skal betale mere for at få hverdagen til at hænge sammen.

De store prisstigninger har presset flere husstande ud til grænsen rent økonomisk, hvorfor der i en længere periode har været en generel bøn fra danskerne, at det bliver billigere at leve igen.

Flere dagligvarebutikker er begyndt at sætte deres varer ned igen, men mens de priser falder, er der andre priser, der ser ud til at stige.

Herunder kan du læse om, at Lidl har sat prisen ned på over 100 varer.

Det skriver Mikkel Rosenvold, der er finanspolitisk analytiker, i en klumme for Ekstra Bladet.

Det er ikke gået nogens næse forbi, at benzin og diesel er blevet dyrere henover sommeren, og det skyldes, at Saudi-Arabiens kronprins valgte reducere produktionen af det sorte guld.

Rusland har gjort det samme, hvilket har bidraget yderligere til, at prisen er steget.

Det skriver Mikkel Rosenvold, der er finanspolitisk analytiker, i en klumme for Ekstra Bladet.

Noget tyder på, at den saudi-arabiske kronprins vil presse prisen længere op, for produktionen af olie fortsætter med at dale.

For den danske befolkning betyder ovenstående, at det fremover vil være dyrere at tanke, når de skal have fyldt noget nyt brændstof på bilen.

Det er ikke første gang, at der opleves store stigninger på benzinpriserne i Danmark, og tiden skal blot spoles tilbage til midten af 2022, da literprisen på daværende tidspunkt lå omkring 20 kroner.

Anbefalet til dig