Trist nyt til disse danskere: Nu stiger prisen på populær tjeneste

Af: Lucas Andreas

|

19/04/2024

Nyheder
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En særlig del af tjenesten har også en merpris på 40 kr.

Lige nu læser andre også

Warner Bros. Discovery har annonceret en omfattende ændring af deres streamingtjenester, som vil påvirke brugerne af HBO Max, discovery+ og Eurosport. Disse ændringer inkluderer en fusion af tjenesterne under den nye mærkevare "Max", som vil tilbyde abonnenter en bredere palette af indholdsmuligheder samt nye abonnementsplaner.

Det skriver Ekstra Bladet.

Den nye service vil tilbyde tre hovedabonnementstyper; et basisabonnement med reklamer til en månedlig pris på 79 kroner, et reklamefrit standardabonnement til 119 kroner om måneden, og et premiumabonnement, der tilbyder flere funktioner og bredere adgang til indhold for 149 kroner månedligt. Derudover introduceres et sportstillæg for 40 kroner om måneden, som inkluderer adgang til større sportsbegivenheder og kanaler som Eurosport.

Interessant nok, til trods for disse nye ændringer, vil abonnenter, der tidligere har tegnet sig for HBO Max med en livstidsrabat, stadig kunne nyde godt af halv pris, selvom den månedlige abonnementspris nu vil være højere.

Strukturen er designet til at imødekomme forskellige forbrugerbehov og budgetter, hvor premiumabonnementet tilbyder muligheder for op til fire simultane streams og adgang til både HD og 4K opløsninger. Alle planer vil inkludere sommerens OL i Paris, hvilket giver en ekstra bonus til sportsfans.

Omstruktureringen signalerer en betydelig strategisk ændring for Warner Bros. Discovery, som nu søger at konsolidere deres tilbud og skabe en mere integreret og omfattende streamingoplevelse. Ved at kombinere det klassiske HBO Max-indhold med reality-programmer fra discovery+ og live-sport fra Eurosport, håber firmaet at skabe en alsidig platform, der appellerer til et bredt publikum.

For de eksisterende kunder, der allerede nyder godt af HBO Max, ser det ud til, at deres tidligere investering i en livstidsrabat stadig vil være gældende, hvilket giver en vis kontinuitet midt i disse ændringer. Denne strategi kan hjælpe med at bevare loyalitet blandt nuværende abonnenter, samtidig med at det tiltrækker nye brugere til den udvidede og forbedrede platform.

Anbefalet til dig