Trist Sara Bro: Det er slut

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Den populære radiovært deler nu en trist nyhed.

Mest læste i dag

Sara Bro har på sin Instagram-profil delt billeder fra sin ferie i Schweiz. En ferie som har været planlagt længe og som det hele tiden har været meningen at hun skulle alene afsted på. 

Ferien beskriver hun selv som "den bedste medicin for hjertet," da det lige nu er knust. Sara Bro og Lasse Lund er nemlig gået fra hinanden, det fortæller hun i et opslag på Instagram

"Der er en side af min tur til Schweiz som jeg ikke har vist her på IG, fordi jeg har været for ked af det. Lasse og jeg har brudt op. Og selvom min første alene-ferie har været planlagt længe før det, så har det vist sig at være den bedste medicin for mit hjerte, at gå alene rundt oppe i Alperne," lyder det fra Sara Bro, der har delt en række billeder af naturen i Alperne. 

"Tak for alt du har lært mig"

Hun sender også en hilsen til hendes nu ekskæreste Lasse Lund. 

"Lasse. Tak for alt det du har lært mig. Tak for du ikke har forsøgt at holde mig fanget i en boks, jeg alligevel aldrig kommer til at passe ind i. Tak for at elske mig på trods af alle mine ar. Pas på hinanden derude.

Sara Bro skriver desuden i opslaget, at hun ikke har yderligere kommentarer til bruddet.

Den 47-årige radiovært har dannet par med 15 år yngre Lasse Lund mødte hinanden i 2016.

I januar 2020 friede Sara Bro til Lasse og svaret var ja. 

“Endnu engang har Sara blæst mig fuldkommen bagover! Denne gang i 45 meters højde på en hængebro i Costa Rica - med en ring i bæltetasken,” lød det dengang fra Lasse Lund på Instagram.

Foto: Lasse Lund/ Instagram 

 

 

 

Anbefalet til dig