Trods lægens ordre: Nu er dronningen tilbage i sadlen

24/06/2022

Ida Hansson

Foto: Shutterstock
Dronningen har angiveligt været ude på blide ture på sin hest i Windsor.

Mest læste i dag

Ifølge rapporter er dronningen er tilbage på sin hest blot ni måneder efter at have fået besked på at holde op med at ride.

Hun siges at have været ude på blide ture i Windsor, efter at de seneste mobilitetsproblemer holdt hende fra jubilæumsbegivenheder tidligere på måneden.

Under hendes platinjubilæumsfejring lovede dronningen at fortsætte med at tjene som monark "efter bedste evne støttet af min familie".

Nu har en Windsor Castle-kilde angiveligt udtalt, at "dronningen har nydt at være på sin hest igen."

Kilden fortalte, at ridningen er et 'vidunderligt' tegn efter nylige helbredsbekymringer. Det skriver Mirror.

Royale fans var også glade for at se splinternye billeder af dronningen blive overrakt en særlig pris for hendes "uholdbare tjeneste" gennem de sidste 70 år.

Billederne viste Hendes Majestæt stå uden sin stok, da hun fik Canterbury Cross for at anerkende hendes bidrag til Church of England i løbet af hendes lange regeringstid.

Det 96-årige statsoverhoved holdt en audiens med ærkebiskoppen af ​​Canterbury på Windsor Castle i denne uge for at modtage prisen efter at have misset Royal Ascot.

Dronningen håber på at tage afsted på sine rejser i næste uge på trods af at hun lider af vedvarende mobilitetsproblemer.

Hun håber på at tage på sin årlige rejse til Skotland til Holyrood Week, men en beslutning vil blive truffet nærmere tidspunktet, har Buckingham Palace udtalt.

Monarken planlægger at opholde sig i Palace of Holyroodhouse i Edinburgh, når andre medlemmer af den kongelige familie rejser til Skotland.

Anbefalet til dig