Trods modgang: Denne Netto vinder stor pris

Af: Mie M.B

|

19/02/2024

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Vejarbejde foran butikken har gjort det svært for kunder at komme til - trods det snupper denne Netto førstepladsen

Mest læste i dag

Netto på Gammelby Ringvej i Esbjerg har noget at fejre. Butikken har ikke kun scoret en førsteplads blandt Esbjergs Netto-butikker, men også blandt alle 112 forretninger i Syd- og Sønderjylland, når det kommer til kundetilfredshed og service. Det skriver JydskeVestkysten.

Denne bedrift har resulteret i, at butikken nu har vundet prisen som årets servicebutik 2023. Derudover er de blevet udvalgt til Nettos landsfinale senere på året, hvor de vil konkurrere mod fem andre regionsvindere.

Distriktschef i Netto-kæden, Carsten Sønderby, udtrykker stor stolthed over butikkens præstation: "Vi er hammer stolte. Butikkens kundetilfredshedscore er stabil og vedvarende, hvilket viser en konsekvent indsats gennem hele året."

Butikkens succes skyldes blandt andet kundernes feedback, hvor medarbejdernes imødekommenhed og butikkens rene og pæne fremtoning fremhæves. En kunde nævner eksempelvis, hvordan en medarbejder tog sig tid til at interagere med en ældre kunde, samtidig med at hun udførte sit arbejde.

For Netto i Esbjerg kommer denne pris som en opmuntring i en udfordrende periode, hvor vejarbejde har begrænset adgangen til butikken, hvilket har påvirket omsætningen negativt. Alligevel formår butikschef Ulla Friis Theill og personalet at bevare deres høje standard og glæde blandt medarbejderne.

Distriktschefen roser butikken for deres evne til at opretholde kvaliteten, selv i vanskelige tider: "At butikschefen og personalet er i stand til at hive sig selv op i en så svær tid, gør det kun endnu mere imponerende."

Anbefalet til dig