TV 2-stjerne trodser cancer: Vil tilbage

Nyheder
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Han ønsker at vende tilbage til den 20. sæson af 'Vild med dans'.

Mest læste i dag

Selv ikke cancer kan holde den elskede 'Vild med dans'-dommer Jens Werner fra stolen. I hvert fald er der meget, der taler for, at han ikke har danset sin sidste dans endnu.

Blandt andet har flere kilder nær danseshowet meddelt SE og HØR, at han umiddelbart står til at tørne ud i endnu en sæson, hvilket bliver den 20., af 'Vild med dans', når det ruller igen ruller over skærmen.

I hvert fald i en eller anden form.

Det er ikke nogen hemmelighed, at 58-årige Jens Werner indtil nu ellers har været fast inventar, hvorfor han under normale omstændigheder ville være selvskrevet til dommerrollen.

Men da Werner, den tidligere verdensmester, i årets indløb blev ramt af kræft, har der været sat spørgsmålstegn ved hans medvirken.

Spørgsmålstegnet ramte måske endda Werner selv, som i forbindelse med sit forløb har bedt om ro.

Ønsket om ro bliver selvsagt efterkommet, hvorfor medierne hverken har været i stand til at få be- eller afkræftet, hvorvidt veteranen tropper op til endnu en sæson.

Nu synes det dog ganske vist, at Werner på den ene eller anden facon er med på årets balkort – og her har han velkendte venner ved sin side.

Både dommerkollegerne Anne Laxholm og Nikolaj Hübbe har således underskrevet kontrakten for jubilæumssæsonen, som jernmanden Jens altså heller ikke vil gå glip af.

TV 2 har endnu ikke ønsket at kommentere den kommende sæson.

Mest læste

Derfor gik grevinde Alexandra fra prins Joachim Grevinde Alexandra har ikke før sat ord på, hvad der medførte, at hun og prins Joachim blev skilt i 2005. I en kinesisk tv-dokumentar, der handler om grevinde Alexandra, har hun for første gang løftet sløret for, hvorfor kærligheden ikke holdt.
Kvinde lægger 2 opvasketabs i vaskemaskinen - og se så magien ske Flere danskere har oplevet problemet, og det kan løses med denne simple metode.

Anbefalet til dig