Tror ikke sit eget held: Dansk kvinde skal på besøg hos Kongen

20/11/20 09:45

Christian Granhøj Skouboe

Foto: Shutterstock
Efter tyve års skærmydsler, så gik det endelig op i en højere enhed.

En kvinde i 70’erne fra Halsnæs Kommune blev for nogle uger siden den heldige vinder af 1.000.000 på Millionærgarantien fra Lotto, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige.

Den heldige vinder spiller på en fast fem-ugers kupon og har spillet med i lotteriet igennem de sidste 20 år, fortæller Danske Spil i en pressemeddelelse. 

"Så jeg vil da sige, at det var på tide, at jeg vandt et eller andet," siger kvinden med et stort grin og understreger, at hun er meget glad.

Den nybagte millionær, der er nummer 3728 i Lotto Millionærklub, var som sædvanlig ude at handle og ville tjekke sine faste to kuponer.

"Så sagde de i kiosken, at der var mere gevinst på, end de kunne udbetale, hvilket betyder, at man har en stor gevinst i vente.  Så kan det nok være, at jeg fik det varmt. Jeg var lige ved at dejse om, fortæller hun, da hun fandt ud af, at hun pludselig kunne skrive millionær på visitkortet."

Skal på besøg hos kongen

Kvinden, der er pensionist, glædede sig til at fortælle sin mand om sit held.

"Han var dog lidt svær at overbevise. Han troede slet ikke på mig i starten. Men til sidst gik det op for ham, at jeg altså ikke løj ham op i hovedet. Og så gik vi ellers i gang med at planlægge, hvad pengene skal bruges til."

Det er meget tydeligt, at den nybagte millionær har helt styr på økonomien. Når hun fortæller om, hvad der nu skal laves af opdateringer på huset og terrassen udenfor, lister hun også priserne op på, hvad det vil koste.

"Jeg har aldrig haft mange penge. Men dem jeg har haft, har der været helt styr på. Jeg bryder mig ikke om at bruge en krone mere, end jeg har," siger hun.

Udover at få renoveret huset, har kvinden en stor drøm, som hun forhåbentlig kan få indfriet i det nye år.

"Jeg har altid sagt, at hvis jeg vandt i Lotto, så skulle jeg til Memphis i USA og se Graceland. Jeg har været fan af Elvis siden, jeg var lille pige. Han synger jo bare så godt altså! Så den rejse står for mig som den helt store drøm. Nu har jeg endelig råd til det. Så nu må Corona gerne snart forsvinde, så vi kan komme afsted."