Trusselbesked skrevet med kridt på dansk togstation - få tæsk på fredag

19/02/2020

Nanna Christina Smidt

Modelfoto. Foto Shutterstock.
Det er noget af et syn der møder en, hvis man kommer forbi Albertslund Station. I weekenden er der nemlig blevet skrevet en meget voldsom trusselbesked med kridt på fliserne.

Mest læste i dag

 

Der bliver udlovet tæsk på togstationen i Albertslund. Det er i hvert fald, hvad der kan tydes ud fra den besked der lige nu står skrevet på fliserne.

Kom og få tæsk

”Perkere/plastikperkere, kom her fredag kl. 22, så får I tæ...” Så klar er beskeden på Albertslund Station, hvor forbipasserende mandag fik sig noget af en overraskelse.

Muligvis relateret til tidligere overfald

Beskeden er skrevet med store hvide bogstaver, og man formoder at have relation til overfaldet på 17-årige Marcus Alexander Aroli, der helt uprovokeret blev overfaldet på stationen i weekenden af hele ni drengene. Det skriver B.T.

Marcus’ lillesøster overværedeoverfaldet, hvilket kun gør det mere tragisk.

Her kan man se beskeden, som er skrevet på Albertslund Station.

Kun to sigtede

Der er på nuværende tidspunkt varetægtsfængslet to drenge i sagen, som er henholdsvis 15 og 17 år gamle.

Drengene er sigtet for at give Marcus knytnæveslag i ansigtet, spark i knæhaserne, men også for at forsøge at skubbe ham ud foran skinnerne når et tog kørte forbi.

En del af gruppe på 30

Det var en stor gruppe på omkring 30 personer der hang ud på Albertslund Station. Men det var kun ni af dem der var med til overfaldet på Marcus.

Marcus Alexander Aroli fortæller til B.T. at han aldrig har mødt drengene før. Men at han fik at vide af politiet, at de var kendte for altid at hænge ud på Albertslund Station.

Politiet er orienteret

Politiet har, ifølge B.T., registreret graffitien på stationen, men de ved endnu ikke, om det har relation til weekendens overfald.

 ”Københavns Vestegns Politi har efter en voldsepisode på stationen fredag aften haft en øget opmærksomhed i området i samarbejde med Albertslund Kommune, og det fortsætter indtil videre,” siger leder af lokalpolitiet i Albertslund Søren Uhre til B.T.

 

 

 

Anbefalet til dig