Tryg, Topdanmark mm. chokeret: Over 3.000 danskere har anmeldt

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mandag fortsatte anmeldelserne med at rulle ind. Tallet har nu rundet over 3.000.

Mest læste i dag

Over 3.000 skadesanmeldelser fortsætter med at strømme ind hos danske forsikringsselskaber som en følge af weekendens voldsomme uvejr og stormflod.

Det skriver B.T.

Tryg, Danmarks største forsikringsselskab, har oplevet en tredobling i skadesanmeldelserne siden søndag, med mere end 1.600 anmeldelser af stormskader.

- Der er altid meget travlt de første dage efter en storm. Derudover er mange også kommet tilbage fra efterårsferie nu og har anmeldt skader, udtaler Frederik Sjørslev Søgaard, skadedirektør i Tryg.

Skaderne har primært ramt bygninger, biler og både, inklusive skader forårsaget af væltede træer og blæste tagsten. Tryg har allerede modtaget over 300 skadesanmeldelser på biler og både alene.

- Omfanget af stormskader stemmer meget godt overens med vores forventninger. Det usædvanlige er dog det store antal af skader på biler og både. Vi forventer, at skadeantallet fortsat vil stige de kommende dage, men ikke i samme takt," siger Søgaard.

Forsikringsselskabet Topdanmark oplever også en fordobling i skadesanmeldelser siden søndag med i alt 1.500 anmeldelser af stormflodsskader og stormskader.

- Vi har helt som forventet haft ekstraordinært travlt på telefonerne i dag, udtaler Troels Karlskov, pressechef i Topdanmark.

Selvom flere anmeldelser forventes, forventer forsikringsselskaberne, at tempoet vil aftage i de kommende dage. Mindre skader som væltede hegn og ødelagte drivhuse og carporte er de primære typer skader, der anmeldes i øjeblikket.

Såfremt du har oplevet skader som følge af weekendens uvejr, opfordres du til at kontakte dit forsikringsselskab og indgive en anmeldelse.

Anbefalet til dig